FIRMA INVITADA

Garantia d’un govern d'esquerres

Som conscients que, tot i que hem fet molt, encara queda molt per fer

Vicent Marzà

Vicent Marzà

Queden només quatre dies per decidir el nostre futur diumenge. Som totes conscients que un grapat de vots decidirà el resultat i la possibilitat d’aconseguir una nova majoria progressista al País Valencià o tornar al temps de les retallades i la corrupció. Decidim entre enfortir els servies públics o debilitar-los; entre donar un nou impuls a la sanitat perquè ens atenguen a totes ràpid i bé o que es degrade encara més el principal instrument al servei de la igualtat entre rics i pobres; entre seguir sent el territori que més ocupació i estabilitat econòmica ha generat de tot l’Estat o tornar als temps de l’economia en B, els acomiadaments i els amiguitos del alma.

Som conscients que, tot i que hem fet molt, encara queda molt per fer. Cal un govern encara més ambiciós. Cada vot a Joan Baldoví farà possible un nou impuls en sanitat, en educació, en habitatge, en ocupació i en lluita contra el canvi climàtic. Un nou impuls a tot allò que importa posant solucions als problemes reals de la gent de cada poble i de cada barri de Castelló. El vot a Compromís és un vot segur. Un vot amb garantia.

Drets i oportunitats

Si eres una persona d’esquerres i encara estàs dubtant (hages votat el que hages votat en el passat); si vols seguir avançant en drets i oportunitats per a totes i tots; si eres feminista i vols impedir que un condemnat per violència masclista, com el candidat de Vox, forme part del proper govern; si tu també vols lluitar per millors condicions i salaris per als treballadors i treballadores; si vols barrar-li el pas als que ens robaven a mans plenes mentre ens retallaven als més vulnerables... Compromís som la garantia que el teu vot, amb tota seguretat, obtindrà representació a les Corts. Som la garantia per a guanyar-li a la dreta.

Cap de llista de Compromís a Les Corts per Castelló

Suscríbete para seguir leyendo