El Periódico Mediterráneo

El Periódico Mediterráneo

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Ignasi García

LA RÚBRICA

Ignasi Garcia

Sueldos, sillones y ya tal

Primer que res els hauré de demanar disculpes perquè a mi no m’agrada repetir-me. El que passa és que aquest govern del Partit Popular s’ha posat entre cella i cella fer tot el contrari que demanaven i exigien quan estaven en l’oposició. Per a dissimular, han decidit alçar fals testimoni, contradient els manaments de la llei de Déu, i encara que siga una acusació molt greu però segurament la més ajustada, mentint i burlant-se de tota la gent de Castelló i el Grau.

És per això que no hi ha una altra opció que repetir, en aquest article, que el govern del PP i la senyora Carrasco és d’eixos que deien una cosa en l’oposició i fan el contrari en el govern.

I és que aquest dilluns hem celebrat el ple d’organització municipal, on, entre altres coses, es decideixen les retribucions de la corporació i, sí, al contrari que el govern progressista, que primer vam decidir el que, un programa de govern i després el qui, les persones que havien de desenvolupar les polítiques i, per acabar, i tal com mana la llei, les retribucions, la dreta ho ha fet al contrari. Primer han decidit quant cobraran cadascú, després quina cadireta ocuparan i, en el moment que escric aquestes línies, encara no sabem quin és el seu programa de govern.

Mirant com han anat les coses, la frase de «cree el ladrón que todos son de su condición» és la que millor li podem aplicar al PP de Castelló. Perquè no sols han pactat primer els sous abans que res, sinó perquè el govern PP i Vox serà més car per a la ciutat de Castelló que el de l’Acord de Fadrell.

30.000 euros més car

Sí, ho serà, 30.000 euros més aquest any, i cada any un poc més amb la revisió de sous, una revisió que, cal dir, l’Acord de Fadrell no va fer.

A banda, després d’estar durant quatre anys afirmant i cridant que els assessors del govern municipal eren «gasto político inecesario», la senyora Carrasco incrementa de 16 a 18 el personal de confiança.

I per acabar, després de jurar mil i una vegades que els regidors cobraran per competències, el PP posa a gent de Vox a cobrar 59.800 euros per gestionar 134.000 en sanitat o 436.000 en comerç, en resum, quasi cobren més del pressupost que gestionen.

Concejal de Compromís a l’Ajuntament de Castelló

Compartir el artículo

stats