El Periódico Mediterráneo

El Periódico Mediterráneo

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Elia Garcia

LA RÚBRICA

Elia Garcia

De cap a la gestió

L’estiu sempre és intens i quan tens responsabilitats, a més, es torna exigent. Són molts els llocs on acudir i les coses que cal organitzar i jo, enguany, ho estic vivint en primera persona.

Els canvis sempre són complicats i en aquesta època més si cap. Cal tindre molta empatia per a entendre totes les sensibilitats i unir-les per a fer un engranatge perfecte i així començar a gestionar el més important per a una alcaldessa, gestionar per a millorar la vida dels veïns i les veïnes.

Coneixia la meua vocació de servei públic i m’estic reafirmant amb el dia a dia de la gestió municipal. Sempre escoltant i a disposició del meu poble, igual que he fet els darrers anys. Sé que l’equip que encapçale no només està a l’alçada de les circumstàncies, sinó que a més m’ha sorprés positivament per totes bandes, i això que ja tenia clara la seua valia. Que fàcil és treballar al vostre costat!

Aquestes primeres setmanes de la legislatura després del 28-M ens hem centrat en treballar per a aconseguir un estiu ple d’activitats per a tots els públics, per a garantir els serveis i per a anar desbloquejant expedients que portaven massa temps congelats. També en organitzar, conjuntament amb les associacions del poble, les Festes Patronals que tan ansiosament esperem els benassalencs i benassalenques.

Cal dir que hem tingut un dia a dia complicat, amb molts entrebancs pel camí que han absorbit el nostre temps com les avaries en la xarxa d’aigua pública, carreteres o problemes en l’enllumenat...

Esperem ansiosos l’arribada de la tardor per a donar resposta a grans qüestions que ocupen i preocupen al nostre poble i per a impulsar la participació ciutadana en tots aquests àmbits.

Encetem un temps apassionant. Anem a deixar-nos la pell per a assolir els reptes que faran de Benassal un poble ple de futur i ple d’oportunitats. Sabem que podem fer-ho bé i anem a demostrar-ho.

Vull aprofitar aquestes línies per a agrair a tota la gent la seua paciència i empatia. La seua estima i suport, els seus consells i la seua visió de les coses és vital i de molta ajuda per a aquest projecte col·lectiu que tenim l’orgull de liderar.

Alcaldessa de Benassal

Compartir el artículo

stats