Hui el pas del temps ens ha donat de nou una sorpresa que, encara que esperada, ens provoca una ferida al cor. Ha mort Vicent Varella, un home que havia fet de la seua vida una passió del servei a la societat alhora que un exemple paradigm tic de fermesa i honestitat.

Hem tingut l´ocasió de compartir eixes nsies de viure de Vicent al llarg de la democr cia. Als darrers 25 anys, eixe compromís ferm que havia mantigut tota la vida al si de les idees de progés, va poder plasmar-lo com a regidor del seu volgut poble de Castelló. Particip activament en tres legislatures municipals, desenrollant les tasques delegades i fent notar el seu treball en diverses rees municipals. La sanitat pública, els mercats municipals, l´escorxador, el mercat d´abastos, els centres de la tercera edat foren centre de la seua dedicació constant, eficient i decidida.

Era fruit d´una dedicació en que les hores no contaven. Sols tenia un objectiu, el bon funcionamient i millora dels serveis públics. Fins als darrers dies, Vicent Varella fou de nou un capdavanter en les reivindicacions. Eixe segment de la societat ha perdut a un del millors defensors que han tingut mai. També ells, estic segur, estan de dol.

Hui la seua estimada família ha perdut una figura senyera. Ens sentim orgullosos de tu i de la teu bonhomia, així com del teu compromís, estimat aviador de la República, del teu treball i sobretot d´haver compartit tota una vida, el teu cor generós. Adéu Vicent, que siga lleu i lluminós aquest tr nsit. Els que ens quedem aci, continuem reclamant-nos teus.

Juli Domingo i Daniel Gozalbo