DIVENDRES 29

19.30 hores. ESPORTS. Acte commemoratiu del 40 aniversari del Club Natació Vila-real. Homenatge a tots els presidents que han representat el club al llarg de la seua història. Organitzat pel Club Natació Vila-real, amb la col•laboració de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vila-real. (Auditori Municipal).

DISSABTE 30

20.00 hores. CULTURA. La companyia Teatre Atrés, presenta Café para todos, a benefici de Cáritas. Organitzat per Teatre Atres i JIC (Grup de joves de la parròquia de Santa Sofia). Donatiu: 5 €. (Auditori Municipal).

DIMENGE 31

9.30 hores. ESPORTS. Marxa cicloturista, organitzada per l’Associació de Veïns del barri de l’Hospital amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vila-real. La eixida tindrà lloc des de l’aparcament de la firma Ardy.

De 10.00 a 14.00 hores. PROMOCIÓ ECONÒMICA. Rastre i antiguitats. (plaça del Llaurador).

19.30 hores. CULTURA. Saxofonejant. Concert-espectacle de saxofon i piano, que recorre tota la evolució de la música occidental des de J.S. Bach fins Pedro Iturralde, saxofoniste contemporani. (Auditori Municipal). Entrada lliure.

DILLUNS 1

11.00 hores. FESTIVITAT DE TOTS SANTS. Missa en sufragi de tots els vila-realencs difunts. Organitza l’Associació de Filles de Maria del Rosari (cementiri municipal).