MOBILITAT SOSTENIBLE

Vila-real incorpora nous cotxes ‘eco’ a la flota de la Policia Local

Un dels vehicles es destina al patrullatge i l’altre a la Policia Rural

El comissari Nieto i la regidora Gómez han presentat els nous vehicles policials de Vila-real.

El comissari Nieto i la regidora Gómez han presentat els nous vehicles policials de Vila-real. / MEDITERRÁNEO

R. D. M.

La Policia Local de Vila-real ha incorporat dos nous vehicles ecològics a la seua flota, en el marc del compromís de l’Ajuntament per seguir avançant cap a una mobilitat més sostenible. La iniciativa forma part del paquet de nous cotxes elèctrics adjudicat recentment a l’empresa Malco Digital Group SRL, que es completarà en les pròximes setmanes amb altres dos vehicles policials. 

En concret, es tracta d’un Ford Kuga híbrid, gasolina amb distintiu ECO, que es destinarà al patrullatge; i un altre Jeep Renegade híbrid i endollable amb distintiu blau zero emissions, que es destinarà a la Policia Rural. Aquest vehicle té una autonomia de 80 quilòmetres en conducció elèctrica, que es traduirà en un consum de gasolina molt escàs. 

Necessitat de renovar

«Davant la necessitat de renovar la flota de la Policia Local pel venciment del contracte, vam decidir fer un salt important amb la incorporació de cotxes ecològics, més respectuosos amb l’entorn, però sense renunciar a l’efectivitat i la resposta ràpida que es requereix», detalla la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez.

Amb aquest nou contracte, l’Ajuntament renova una cinquena part dels 26 vehicles policials de la ciutat, i se suma a l’aposta per la mobilitat sostenible que va arrancar amb la incorporació de vehicles 100% elèctrics en el departament de Serveis Públics