L’Oceanogràfic amplia horaris i experiències en Setmana Santa

El centre marí tancarà a les 20.00 tots el dies i a les 21.00 divendres i dissabte

Visitar el major aquari d’Europa és un pla excel·lent per a estos dies de festa. | MEDITERRÁNEO

Visitar el major aquari d’Europa és un pla excel·lent per a estos dies de festa. | MEDITERRÁNEO / R. D. M.

R. D. M.

Amb motiu de la Setmana Santa, l’Oceanogràfic de València amplia el seu horari perquè el públic puga gaudir més temps de la visita pel major aquari d’Europa. Per a això, ha reforçat totes les seues experiències i activitats extraordinàries amb la finalitat d’atendre la demanda prevista per a estos dies. En concret, el centre marí roman obert des de les deu del matí fins a les huit de la vesprada durant tota la Setmana Santa, mentres que el divendres 29 i el dissabte 30 amplia el seu horari de tancament fins a les 21 hores.

El circuit Backstage Tour, la visita a l’Arca de la Mar (l’Àrea de Recuperació d’Animals de la Mar) i l’experiència La mar a les teues mans es realitzaran en rondes constants de matí i vesprada i en hores que s’indicaran amb precisió en el punt d’informació de l’Edifici d’Accessos i en la pàgina web oficial de l’Oceanogràfic; igual que les presentacions de dofins, que tindran lloc des de les 11.15 a les 20.00 hores.

També hi haurà projeccions continuades de les pel·lícules en 4D de 20.000 llegües de viatge submarí i L’odissea de la tortuga des de les 12.00 fins a les 19.00 hores.

Per a garantir una experiència agradable durant estos dies, l’Oceanogràfic també oferix entrades per trams horaris amb l’objectiu que els visitants puguen triar el moment que millor s’adapte a les seues preferències.