+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario de El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

Dia Mundial del Medi Ambient

El Ribalta servirà d’inspiració als millors pintors dels col·legis de Castelló

El pròxim 5 de juny es celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb un concurs de dibuix

 

Concentració. Imatge dels xiquets participants en el concurs en una edició passada, al parc Ribalta de Castelló. - MEDITERRÁNEO

16/05/2017

Conèixer la riquesa botànica, ambiental i paisatgística d’un dels racons més característics de Castelló; i, al mateix temps, premiar als nous talents de la pintura. Aquest és l’objectiu del Concurs de Dibuix El Parc Ribalta, organitzat per l’Ajuntament de Castelló, El Corte Inglés i la UTE Jardins de Castelló, que enguany compleix la seua setena edició.

Amb aquest certamen, que aspira a reunir a més de 500 escolars, es commemorarà el Dia Mundial del Medi Ambient, que des de 1973 es celebra cada 5 de juny. El concurs es realitzarà a l’aire lliure, a les 10.30 hores, en el propi parc Ribalta, en els voltants del templet. Els participants acudiran per centres escolars i podran participar tots aquells xiquets i xiquetes que estiguen cursant estudis des de Primària fins a 2n d’ESO. El concurs consistirà en la realització d’un dibuix o pintura a color en un temps màxim de dues hores. El tema és la interpretació lliure del paisatge del parc Ribalta.