El Club Ciclista Cervera del Maestre ja ha iniciat una nova temporada amb la presentació del seu equip cadet. Un acte que va tindre com a convidat d’excepció l’exclista Stefano Garzelli, guanyador del Giro d’Itàlia 2000.

L’equip Hiper Europa Infiniton-Cervera-Sumistock té el repte de formar a 12 joves ciclistes de la província, huit d’ells de primer any i quatre de segon, en la seua quarta temporada. El seu director, Rubén Cervera, destaca que l’objectiu és la formació dels joves ciclistes i fer un bon equip.

Per la seua banda, Garzelli va recomanar als joves «que gaudeixen d’aquest meravellós esport amb la il·lusió d’arribar a ser grans esportistes i sense oblidar els seus estudis».

Els cadets que repeteixen són Alejandro Gil (Segorb), Joan Conesa, (Càlig), David García (Vila-real) i Manuel Valls (la Vall d’Uixó).

A ells es sumen Christian Blanco (Sant Joan de Moró), que vé del Animals de Monte d’Almassora com Alberto Crespo (Borriana); Hugo Beser (Benicarló), del Deportes Balaguer de Benicarló; Joel Gascón (Sant Joan de Moró), del Senglars; José Manuel Rejas (la Vall d’Uixó), del EC Miguel Manrubia com Sergio Tárraga (Xilxes); Marc Bassi (Alcalà), del Hiper Europa Infiniton de Benicarló, i Roberto Merino (Vila-real), del Ciclos Faustín.