La #CanteraGrogueta tanca, un any més, una temporada plena d’èxits col·lectius i individuals. Els equips de les categories inferiors i les joves promeses que els conformen han aconseguit tot tipus de títols i reconeixements.

Tot i no alçar cap títol al llarg del curs, el Villarreal B ha completat la seua millor temporada dels últims temps. El filial groc, de la mà de Calleja i després de Miguel Álvarez, ha sabut superar els contratemps i ha exhibit un nivell fantàstic durant tota la temporada, aconseguint un meritori segon lloc en la lliga regular i competint per l’ascens a la categoria de plata del futbol espanyol fins a l’últim sospir de la tercera eliminatòria.

En competició internacional, el Mini Submarí ha tornat a disputar la Premier League International Cup. Els groguets van arribar a les semifinals, on van caure en la fatídica tanda de penals davant l’Arsenal FC (2-2).

CAMPIONA D’EUROPA // D’altra banda, la jugadora del planter del Villarreal Aixa Salvador es va proclamar campiona d’Europa Sub-17 amb la Selecció Espanyola, després d’imposar a la final a Alemanya (2-0). A més del triomf a l’Europeu Sub-17, Aixa Salvador va alçar el títol de Campiona d’Espanya Sub-18 amb la Selecció Valenciana amb les seues companyes Cristina Albella i Nerea Sánchez.

Els juvenils Marc Vidal, Nacho Díaz i Carlos Beitia es van proclamar subcampions a la Copa del Món Sub-17 que es va celebrar a L’Índia el passat mes d’octubre. La Selecció Espanyola va quallar un gran torneig, caient en la final contra Anglaterra (4-2).

‘INVICTUS’ ALEVÍ FEMENÍ // L’Aleví Femení va guanyar el seu campionat de lliga amb impressionant solvència. Les grogues van ser l’únic equip de la #CanteraGrogueta que no va perdre un sol partit durant tot el curs. Invictes i amb el títol sota el braç, van rebre un homenatge a l’Estadi de la Ceràmica durant el descans del xoc davant el Leganés.

Per la seua part, l’Aleví A i el Juvenil A no van iniciar la temporada de la millor manera possible. El màxim exponent del futbol 8 groc no va poder alçar el títol de Lliga, però això es va compensar en els importants tornejos de postemporada en què va participar. Els alevins grocs es van proclamar campions del 19è Memorial Francesc Vila d’Andorra, del Torneig Internacional Aleví de Arousa, de la Yellow Cup Summer i de la fase de consolació de LaLiga Promises Internacional.

Per la seua banda, el Juvenil A, que no va començar amb bon peu la campanya, es va reposar, va signar una segona volta magnífica i va comptar amb opcions de proclamar-se campió fins a la penúltima jornada del campionat. Finalment, va acabar la temporada en tercera posició, alçant la Copa Federació en una competida final que va vèncer davant un exigent CD Roda (2-1).