Orpesa va acollir el darrer cap de setmana una competició espectacular, la Copa del Món de maratons de patinatge en línia World in Line Cup, on els més joves també van participar.

En juvenil masculí el Club Patí Castalia va ocupar els dos primers llocs del podi amb Hugo Martínez (1.13.51) i Manel Pérez (1.19.13), mentre que va ser tercer Daniel Garro, del AD San Juan (1.21.36).

En juvenil femení va guanyar la patinadora de l’Avant Patí Elena Martínez (1.32.48), i li van seguir María Ruiz, del CPV Málga (1.32.48) i Nuria Blasco, del Club Patí Castalia (1.39.52).

En infantil masculí el club castellonenc va obrir i tancar el podi amb Pablo Aguilera, primer, i Pau Peña, tercer, mentre que va ser segon Manuel Peñas (CPV Málaga). En infantil femení es va classificar en primer lloc Laura Jankovska, del Powerslide Laimite, mentre que María Bolumar, del Club Patí Castalia, va ser segona, i Mireia Genovila va tancar el podi.

Aleví masculí va ser la categoria amb major domini del Club Patí Castalia, que va copar els tres primers llocs amb Saúl Sánchez, Jorge de la flor i Vicent Peña. En aleví femení es va imposar Lola Estrada, de l’Almassora CP, amb María García, del CPV Málaga, segona, i Celia Baldayo, del Club Patí Castalia, en tercer lloc.

En benjamí masculí, victòria per a Marc Sales, del Club Patí Castalia, seguit de Raúl Martín, del Santa Quiteria CP d’Almassora, i Abel Marco, del CP Elche. En benjamí femení també van destacar les patinadores d’Almassora, amb Naiara Vargs, de l’Almassora CP primera, seguida de Jimena Pascual, del Club BFH Burgos, i María Mas, del Santa Quiteria CP.

En prebenjamí masculí, podi amb un representant de cada equip d’Almassora. Primer lloc per a Marc Mas, del Santa Quiteria CP, seguit per alberto Masso, de l’Almassora CP i Fran Albiol, del Rollers Almassora. En prebenjamí femení, Leire Gómez, del Santa Quiteria CP, va ser la més ràpida, seguida de Marta Jávega, del Club Velocirooster, i Carla Casanova, del CDT In Gravity.

Per últim, en el Trofeu Internacional Orpesa del Mar, en mini masculí va guanyar Iskren Tsvetomirov, del Rollers Almassora, seguit de Rubén Martín i Aquiles Perete, tots dos del Santa Quiteria CP, mentre que en mini femení va guanyar Victoria Giovanardi, del Santa Quiteria, seguida de les patinadores del Rollers Almassora Lucía Pinazo i Elsa Clausell.