La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (DOGV) la resolució de la convocatòria de les subvencions destinades a la millora, ampliació o reparació d’instal·lacions esportives en municipis valencians. S’han concedit 2.496.534 euros.

Aquestes subvencions tenen com a objectiu la millora, ampliació i reparació d’instal·lacions esportives en general, i d’espais esportius tradicionals en particular, a través de dos tipus d’actuacions. L’actuació tipus A és per a la millora, ampliació i reparació d’instal·lacions esportives en municipis de fins a 5.000 habitants, mentre que l’actuació tipus B és per a la reforma, petites actuacions de millora, ampliació o reparació d’instal·lacions esportives tradicionals i frontons en municipis de la Comunitat.

Pel que fa al primer tipus, a Castelló s’han concedit ajudes als municipis de Bejís, Geldo, Argelita, Vilanova d’Alcolea, Fuente La Reina, Sant Mateu i Jérica. A més, Borriol rebra una ajuda de la modalitat B per a projectes amb un cost major de 2.000 euros i fins a 797.478,09 euros.