La promoció Viatja amb el Villarreal CF tanca una nova temporada plena d’il·lusions i somnis fets realitat. Gràcies al projecte Endavant Villarreal i al diari Mediterráneo, un any més molts dels seguidors més joves del Submarí han pogut formar part dels viatges a domicili de l’equip groguet en la competició lliguera i conéixer els seus jugadors favorits.

Uns cracks que a més també els han omplit d’alegria lliurant-los altres obsequis, com les samarretes oficials del Villarreal CF signades pels mateixos jugadors o balons de reglament també amb unes signatures que els fan únics.

Cheryshev, Asenjo, Bacca, Mario Gaspar, Jaume Costa... i fins i tot jugadors que ja han deixat el club, però amb un gran record, com Bakambu o Rodri, ells i molts més van lliurar els regals que sorteja la promoció Viatja amb el Villarreal CF i van compartir moments inoblidables amb els joves que els segueixen cada setmana i els animen sense condicions.

I tot gràcies a unes fotografies, les que els joves ens han enviat, en les quals apareixien juntament amb els seus companys d’equip, a l’Estadi de la Ceràmica o jugant al seu esport favorit. L’únic requisit per a entrar al sorteig d’un viatge per a un xiquet o xiqueta, acompanyat per un familiar major d’edat, és formar part d’un club vinculat al Villarreal CF, mitjançant la iniciativa Endavant Villarreal o qualsevol altra relació, ja siga un club de futbol o de qualsevol altre esport. Així, acomiadem una altra temporada plena de somnis.