Iberdrola va participar en la Cima del Clima de Bonn (COP23), dins de la taula titulada La mobilització de la inversió per a recolzar la implementació de les contribucions nacionals i augmentar l’ambició, organitzat pel World Business Council for Sustainable Development (WBSCSD).

El president de la companyia, Ignacio Galán, va instar a la indústria mundial a prendre mesures per a complir els objectius climàtics i va demanar a les empreses de tots els sectors de l’economia que emprenguen accions fermes per a combatre el canvi climàtic: «Ha passat el moment de parlar i ha arribat el moment d’actuar».

A més, Galán va indicar que «la lluita contra el calfament global ha d’involucrar a tots els països, que han de contribuir de forma significativa», recordant que els que van ratificar l’Acord de París deuen ara presentar un pla que especifique com aconseguiran els compromisos subscrits. Una de les tasques fonamentals de la COP23 serà definir un sistema de mesurament homogeni per a dites objectives, sense oblidar la necessitat de continuar explorant mecanismes que incentiven la inversió.