De PP=treball a PP=Ni-Ni. Amb el primer eslògan, el Partit Popular de l’Alcora va intentar enganyar a tot el poble fa 6 anys. Però, al llarg d’este temps, ha demostrat que és el segon lema el que es correspon amb la realitat: Ni van treballar quan van governar, Ni deixen treballar ara com a oposició.

Entre altres exemples, el PGOU. Van tindre 4 anys per davant per desbloquejar el nou Pla General d’Ordenació Urbana de l’Alcora. 4 anys per demostrar la seua voluntat de traure endavant un dels projectes més importants per al creixement industrial i urbà del nostre poble, per a la generació de llocs de treball… I no ho van fer. No van fer res. Precissament eixa deixadesa i falta de respecte cap a les alcorines i alcorins va motivar l’Acord de Progrés. Així que, només entrar a governar, vam desempolsar el nou PGOU i ens vam posar a treballar. El que s’ha fet fins ara és actualitzar tot l’acordat a l’última comissió de seguiment i adaptar-ho a la nova normativa.

Ja ho teníem tot preparat el passat dilluns per poder aprovar de forma inicial al Ple la part estructural, i d’esta manera, posar-la a exposició pública i que la ciutadania presentara les al·legacions oportunes per tal de seguir avançant i millorant el projecte entre tots.

Doncs bé, per una errada tècnica, ja que no es va penjar tota la documentació a la plataforma Gestiona, el PP va amenaçar amb impugnar el Ple. Cal puntualitzar que la documentació no estava al Gestiona, és cert, però sí a l’Ajuntament, a disposició de tots els regidors i regidores, els del PP inclosos, per descomptat.

No contents amb haver tingut paralitzat tot un poble quan governaven, PP=zero m2 més per activitats econòmiques i zero llocs de treball, com a oposició segueixen amb el mateix objectiu.

És important ressaltar que el nou PGOU contempla 1’7 milions de m² més per a Indústria i activitats econòmiques (màxima ampliació permesa per la llei), la qual cosa, segons la previsió de Conselleria, suposarà la generació de 2.000 llocs de treball.

Malgrat el partit Ni-Ni, no pensem renunciar a tot açò, no anem a permetre més paràlisi al nostre poble.

*Alcalde de l’Alcora