Esta setmana el CEIP Blasco Ibáñez deLa Valld’Uixó cel.lebra la 28 Setmana dela Primaveraamb el tema “Tenim una revista”. És un dels esdeveniments més esperats per l’alumnat del nostre centre, ja que es combinen les activitats curriculars amb altres de caràcter més lúdic. És una setmana oberta al barri i un moment molt important per a donar a conèixer el nostre centre, on les famílies col.laboren i participen en les activitats programades.

Cada any es programen activitats curriculars que es treballen a la classe i finalment s’exposen als passadissos, i a més a més es realitzen jornades de portes obertes on col.labora tota la comunitat educativa, així com també l’Associació de Veïns del barri, el Centre d’esplai.

Entre les activitats que realitzem destaquem el partit de futbol que es celebrem tots els anys on participen els alumnes del Centre Ocupacional IVADIS contra una selecció del CEIP Blasco Ibáñez. Els alumnes dels dos centres estan molt motivats i participen activament en aquesta competició.

Altres de les activitats que agraden molt als xiquets són els tallers i la gimcana on es preparen activitats lúdiques per part de l’AMPA, Associació de Veïns, Centre d’Esplai i com no dels membres del claustre. També estem consolidant activitats com el Cross per cursos on es fan activitats esportives sempre de forma lúdica per tal que participen tots els xiquets.

Estes i moltes altres activitats són una mostra de la nostra Setmana Cultural un motiu de participació i col.laboració de totala ComunitatEducativa.

Activitats Gimcana:

GIMCANA:

  1. En lletres de diari completa “TENIM UNA REVISTA”
  2. Camí pintat amb clarió i fer-lo damunt d’un paper de diari, guanya qui fa el camí sense trencar el paper.
  3. Fer una notícia utilitzant els dibuixos proposats.
  4. Canasta amb les pilotes de paper de diari.
  5. Donar una lletra a cada prova i al final formar el nom de la revista: CAVALL FORT
  6. Sopa de lletres: OFICIS
  7. Sopa de lletres: SECCIONS
  8. Buscar una notícia: FER TÍTOL, FER DIBUIX
  9. Busca paraules a una notícia
  10. Uneix amb fletxes: les SECCIONS D’UNA REVISTA
  11. Puzles

Activitats Taller (Col.laboració AMPA, AAVV i Esplai):

1.TALLER AAVV: TIRA DE HUMOR

2. TALLER MESTRES: GLOBOFLEXIA

3. TALLER MESTRES: PAPIROFLEXIA

4. TALLER CENTRE D’ESPLAI: ENTRETENIMENTS

5. TALLER AMPA 2: PUNT DE LLIBRE

6. TALLER AMPA 1: PAISSATGE DE PRIMAVERA AMB PAPER DIARI

7.TALLER AAVV: PARLEM DEL BARRI