Onda imparteix un taller innovador de productivitat

El cicle continuarà el dia 17 amb formació de eficiència operativa

‘Onda Genera’, l’escenari del taller de gestió del temps i productivitat. | MEDITERRÁNEO

‘Onda Genera’, l’escenari del taller de gestió del temps i productivitat. | MEDITERRÁNEO / R. D. M.

El renovat centre d’emprenedoria i cotreball Onda Genera ha sigut l’escenari d’un taller innovador sobre gestió del temps i productivitat, dirigit a més de 15 veïns. El taller ha oferit estratègies pràctiques per a identificar i superar obstacles, prioritzar tasques i desenvolupar hàbits productius, capacitant als participants per a optimitzar el seu rendiment i aconseguir el seu màxim potencial.

Entre els objectius d’esta formació es troba el fet d’aconseguir detectar i neutralitzar els principals enemics de la productivitat, aprendre estratègies i ferramentes senzilles per a optimitzar el temps i desenvolupar nous hàbits per a connectar amb el potencial productiu.

Els tallers continuaran dimecres 17 d’abril amb una formació sobre optimització de processos i eficiència operativa, mentre que el 24 d’abril s’explorarà el potencial de la innovació oberta i la sinergia amb start-ups. Per a clausurar este cicle, el 8 de maig s’impartirà un taller de Big Data sobre anàlisi de dades i presa de decisions, amb ferramentes d’anàlisis.

En paral·lel, l’Ajuntament i el CEEI oferixen un servici d’assessorament individualitzat i gratuït a les persones que desitgen emprendre i als empresaris que busquen un canvi en el seu model de negoci. Les persones interessades poden sol·licitar-lo en www.onda.es.