13 cançons noves i 13 il·lustracions

Trobadorets llança un nou projecte artístic i musical

El grup musical infantil crea una campanya de micromecenatge per tal de publicar el seu primer llibre-disc, que han titulat ‘Creixem!’

Trobadorets és un dels grups de música infantil de referència a tota la Comunitat Valenciana.

Trobadorets és un dels grups de música infantil de referència a tota la Comunitat Valenciana. / MEDITERRÁNEO

E. G.

Cada vegada són més els projectes que naixen a partir del micromecenatge, la qual cosa respon a una necessitat de trobar un finançament basat, principalment, en la cooperació i la solidaritat, en l’atenció i confiança col·lectiva de persones que treballen de manera conjunta i que invertixen el seu temps i els seus diners a crear alguna cosa que, fet i fet, pot beneficiar a una majoria. 

Trobadorets, sens dubte un dels grans grups de música infantil no sols de la província de Castelló sinó de tota la Comunitat Valenciana, ha vist necessari fer ús del crowdfunding per a poder traure a la llum el seu primer llibre-disc, el títol del qual serà Creixem!, en referència, asseguren els membre de la formació, «al creixement musical de la banda, el creixement en el disseny i el creixement del nostre poble».

Es tracta del sèptim treball discogràfic de l’agrupació en els seus 14 anys de trajectòria, i el primer d’ells que es presentarà en este nou format de llibre-disc, una proposta innovadora en la qual conjuminen la música amb l’art. I és que este treball compta amb 13 cançons de creació pròpies que «aniran acompanyades de 13 il·lustracions», assenyalen.

El disc l’estan gravant, afirmen des de Trobadorets, en WZ Estudi de Borriol, i com és una ocasió especial, compta també amb una sèrie de col·laboracions d’excepció com les d’Auxili, Emma Palomar, Abraham Claveria i Alba «La negra».

La creativitat

El disseny del libre-disc, confirmen, comptarà «amb la creativitat d’un equip de dones il·lustradores i fotògrafa coordinades per la dissenyadora gràfica Àngela Moya». «Totes castellonenques», remarquen, deixant clar que existix un moment dolç en l’àmbit del disseny i la il·lustració castellonenca, amb autores d’una qualitat excelsa.

Pau Sancho, un dels membres de Trobadorets, al WZ Estudi de Borriol durant l'enregistrament del projecte.

Pau Sancho, un dels membres de Trobadorets, al WZ Estudi de Borriol durant l'enregistrament del projecte. / MEDITERRÁNEO

Com en tota campanya de micromecenatge, les recompenses per a aquells que participen són primordials. En esta ocasió, qui forme part podrà veure el seu nom en els agraïments del disc, a més de ser un dels primers a adquirir-lo i comptar amb una dedicatòria personalitzada, així com una samarreta amb el nou disseny de Creixem! .

A la fi de maig o principis de juny, destaque la formació, es farà la presentació d’este llibre-disc en un concert a Castelló.