Teatre

'Burundanga', una comèdia teatral amb el segell de Jordi Galcerán, a Peníscola

La peça teatral es representa el diumenge 12 de maig a les 19.00 hores

Les entrades tenen un preu únic de 10 euros i es poden adquirir en taquilla o en la web de l’IVC

Rebeca Valls és una de ls protagonistes d'esta comèdia teatral que arriba a Peníscola.

Rebeca Valls és una de ls protagonistes d'esta comèdia teatral que arriba a Peníscola. / MEDITERRÁNEO

El Palau de Congressos de Peníscola serà escenari este 12 de maig, a les 19.00 hores, de la comèdia Burundanga del reconegut dramaturg Jordi Galcerán.

L’obra ens presenta Berta, una estudiant que està embarassada. La jove no s’atrevix a dir-ho al seu nóvio Manuel i desconeix quins són els seus verdaders sentiments. És el moment en què Silvia, la seua companya de pis, li oferix la solució: donar-li burundanga. Segons ella, esta substància és coneguda com la droga de la veritat, fa perdre la voluntat a qui la pren i provoca la sinceritat més autèntica.

Esta situació provoca un embolic destarifat en el qual s’aborden temàtiques com l’amor, el sexe o els equívocs entre les parelles. La peça teatral, que s’ha representat amb gran èxit en tot el país, és una comèdia plena de girs sorprenents que atrapen el públic.

Programació de l'IVC

El text està firmat pel prestigiós dramaturg Jordi Galcerán, un autor que ha portat a escena èxits com El método Grönholm, El crédito o Friztroy, i arriba ara a la ciutat castellonenca gràcies a la programació cultural de primavera que organitza l'Institut Valencià de Cultura (IVC).

La versió que es representa al Palau de Congressos de Peníscola està protagonitzada per Diego Braguinsky, Rebeca Valls, Paula García Sabio, Àngel Figols, Jorge Vidal i Paula Braguinsky.

Les entrades, a un preu únic de 10 euros, es poden adquirir en taquilla o en la web de l’IVC.