Síguenos en redes sociales:

PILOTA VALENCIANA 3 XXvi dia de la pilota

La província de Castelló llueix al Dia de la Pilota

Les escoles d’Almassora, Xilxes i Onda, Lluís Ramos i Carmen de Castelló, reconeguts

La província de Castelló llueix al Dia de la Pilota

La província de Castelló va ser protagonista en el XXVI Dia de la Pilota Valenciana, que es va celebrar en la Plaça de l’Ajuntament de València i que anualment serveix per a reconèixer els mèrits de clubs, pilotaris i altres persones vinculades al món de l’esport autòcton. Una jornada que va comptar amb la presència del president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig; del conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, el castellonenc Vicent Marzà; i del president de la Federación de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, i el regidor d’Esports de Castelló, Enric Porcar.

El XXVI Dia de la Pilota Valenciana va estar replet d’actes, partides d’exhibició i reconeixements a la gent vinculada a aquest esport. Entre ells, cal destacar que les escoles de Xilxes i Onda van ser els representants provincials homenatjades, la pilotari Carmen de Castelló va participar en les partides d’exhibició que van jugar les millors jugadores alevines e infantils de la Comunitat Valenciana, mentre que la promoció de la modalitat trinquet de Frare va ser el motiu pel qual s’ha premiat a Lluís Ramos Santamaría, que va rebre el premi de mans del conseller Marzá.

I fou reconeguda l’escola d’Almassora, que va acudir amb àmplia representació junt al monitor i president, César Beltrán.

Pulsa para ver más contenido para ti