Síguenos en redes sociales:

trofeu villarreal cf

Marc, Nacho i Bueno, campions ‘groguets’

El trio guanya a Genovés II, Raúl y Tomàs en el Trinquet Salvador Sagols de Vila-real per 60-35 i jugarà la final del Trofeu Jo Sóc

Marc, Nacho i Bueno, campions ‘groguets’

El Trofeu Villarreal CF va coronar als seus campions després d’una emocionant final celebrada en el Trinquet de Vila-real. En aquesta partida, el trio format per Marc, Nacho i Bueno es va imposar a Genovés II, Raúl i Tomàs per un marcador de 60-35. Després d’aquest important triomf, els guanyadors del torneig groguet disputaran la final del Trofeu Jo Sóc davant els guanyadors del Trofeu Levante UD-110 aniversari.

El Trinquet de Vila-real també va acollir la partida pel tercer i quart lloc de la mateixa competició, que va enfrontar als trios que van caure en la ronda de semifinals. Els pilotaris Puchol II, Héctor i Héctor II van doblegar a J. Salvador, Javi i Álvaro per un marcador 60-35.

El títol del Trofeu Jo Sóc, que mesurarà als campions groguets davant els vencedors granotes es decidirà a anada i volta. Primer es jugarà en el Trinquet de Vila-real aquest cap de setmana, del 6 al 8 de desembre, mentre que la volta està programada per al dissabte 14 de desembre en el Trinquet de Pelayo.

El campió serà l’equip que guanye totes dues partides i, en cas d’empat a victòries, independentment del resultat es jugaria una pròrroga al millor de tres jocs en una partida que tindria lloc el dia 14 de desembre en el trinquet valencià.

Pulsa para ver más contenido para ti