Cor de la Ciutat emociona a Noelia i Balma a ritme del musical ‘Matilda’

Una gran posada en escena rep a les comissions major i infantil de la gaiata 7

En una gal·la plena de sorpreses i música present i futur de la festa van anar a una

Nit de musical al Palau de la Festa en la presentació de Noelia Fabra Galí i Balma Navarro Gijón com a màximes representants de la gaiata 7 Cor de laCiutat en la seua gran nit, al costat del president, Alejandro Navarro Canós. A ritme de les cançons i l’espectacular posada en escena i teatralització del musical Matilda, la del sector de la plaça Cardona Vives va ser una gal·la plena de sorpreses, emocions i moments compartits.

Els portaestandards

El naixement de la xicoteta Matilda va suposar l’inici d’una festa encapçalada pels portaestandards, Álex Navarro Gijón o Héctor Pallarés Gual, acompanyats de les col·laboradores Teresa Gas Nebot, Julia Lluch Sánchez i Lydia Moreno Burgos, abans de rebre sobre l’escenari a la madrina infantil del 2023, Nadia Pérez Sauceda, i a la madrina, Raquel de Dios Villach, del braç del vicepresident, José Javier Also Fabregat.

La comissió major

La desfilada festera va continuar amb la comissió major de Cor de la Ciutat per a la Magdalena 2024, amb la gaiatera d’honor Alexia González Izquierdo, i les dames d’honor Silvia Martínez Nebot, Guillermina Lara Verde Lema, Inés Porcar Dols, Martina Pallarés Gual, Irene Íñiguez Ribes, Yaiza Campesino Izquierdo, Lucía Andreu Valero i Beatriz Also Galaso.

El futur de la festa

El futur de la festa de la gaiata 7 va fer entrada al Palau amb un sonriure i orgull de genealogia. Una a una, van prendre possessió del seu seient al ventall del Cor de la Ciutat les dames d’honor infantils Luna Pacheco Martínez, acompanyada per Pablo Gil Archilés;Sofía Gil Archilés, amb Matteo Bellés Pitarch; Gala Beltrán Ortiz, amb Víctor Moreno Cortés;i Nora Beltrán Ortiz, de la ma de Pablo Moreno Cortés. Amb l’entrada al Palau de les madrines 2024, Balma Navarro Gijón i Noelia Fabra Galí va quedar conformat el quadre d’honor del sector, en una festa especial i per a guardar en la memòria, amb cançons, lliçons de vida, emocions i teatre, molt de teatre, banyat de música.

Suscríbete para seguir leyendo