El projecte d’innovació educativa intercentres de Retweet Ràdio que l’IES Joan Coromines, juntament amb els col·legis del muncipi La Salle i la Consolació i el CEIP Eduardo M. Ródenas, va presentar a la Conselleria d’Educació, ha estat el més valorat dels 699 projectes d’innovació educativa presentats en aquesta convocatòria.

Aquesta iniciativa educativa es tornarà a posar en marxa a través de les ones de Ràdio Benicarló el proper mes de gener, des dels diferents centres. Per a poder reprendre l’activitat, el professorat està realitzant formació tècnica, ja que aquesta iniciativa ha estat escollida per la pròpia Conselleria com una de les més novedoses de tot el territori valencià. Els centres implicats esperen que Retweet Ràdio torne a ser tot un èxit tal com ja ho va ser el passat confinament per la pandèmia.

Els impulsors volen donar l’enhorabona a tots els que s’han volgut implicar en una proposta de coordinació tan motivadora i a la vegada tan complexa de coordinar en aquests temps difícils.

LA RÀDIO, SEMPRE

La ràdio, com diu el locutor Jordi Basté, tornarà a ser un vincle d’unió, de comunicació i d’experiències per a tota la comunitat educativa benicarlanda. Cal destacar que en la edició de programes que van engegar durant el confinament van participar tots els centres de Benicarló, públics i concertats, de Primària i Secundària, el de Formació de Persones Adultes, el Centre Integrat de Formació Professional i el Conservatori Professional de Música (un total de 11 centres). En aquesta nova edició també es pretén la participació de tots els centres.