La gran família espartana del CF UE Ripollés s’ha ampliat aquesta nova temporada amb tot un especialista en futbol base i treball amb els més menuts, el castellonenc Guillermo Oriol Gil, entrenador avançat de futbol el qual ha passat per diversos dels millors clubs del panorama nacional i també amb experiència internacional.

Amb 35 anys, Guillermo ha sigut entrenador i director de l’acadèmia internacional del FC Barcelona, a més d’entrenador de l’aleví A del Villarreal CF. En el club groguet també va ser ajudant en el Villarreal C i va ser nomenat millor entrenador de la Lliga Promises.

Pel que fa al seu periple en lligues d’altres països, Oriol ha sigut campió de Lliga, Copa de la Lliga i FA Cup amb el Buriram United tailandés. També es va proclamar campió universitari de la Lliga xinesa amb el Bit FC i també millor entrenador (Team Leader) amb un projecte futbolístic a la Xina.

Amb aquest espectacular currículum, Guillermo Oriol s’incorpora enguany al CF UE Ripollés per a dirigir el primer equip del club, l’amateur, que juga al grup 3 de la Segona Regional, i el qual ara es quart després d’un inici esperançador.