La gran família del Bisontes Castellón va viure el darrer diumenge la festa de presentació dels seus equips per a aquesta temporada, en la qual els protagonistes van ser els jugadors i jugadores dels conjunts de base.

Ells van ser els primers en desfilar des de les 10.30 hores a la pista del Ciutat de Castelló davant de quasi 2.000 espectadors. A més del primer equip de Segona Divisió i els dos femenins, la base del Bisontes està formada enguany per un aleví, un infantil, un cadet i dos juvenils, al voltant d’un centenar de jugadors, amb Héctor Núñez com a coordinador.

Cal destacar sobretot el paper del juvenil de Divisió d’Honor, que enguany s’estrena en un renovat i exigent grup, amb equips de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Albacete, on ha aconseguit situar-se entre els millors.

A més, tres dels seus jugadors, Pablo, Álex i Domingo, acaben de participar amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya sub-19 per seleccions autonòmiques i ja han debutat amb el primer equip de José Escrich.

També entrenen ja amb el juvenil de Divisió d’Honor alguns jugadors del juvenil B, que després de tancar la Lliga amb bones sensacions comencen ara la seua participació en la Copa.

En la presentació també hi van participar els conjunts de base del Vila-Sport FS, filial del Bisontes, amb uns 80 jugadors, a més de l’aleví femení del Burriana FS, aquest en representació dels diversos clubs provincials que tenen un acord de col·laboració amb el club castellonenc.

La festa de la presentació va ser completa amb la victòria del primer equip davant el Mengibar per 3-1. I encara queda molta temporada per endavant!

NOM DEL CLUB:

BISONTES CASTELLÓN CLUB FÚTBOL SALA.

ANY DE FUNDACIÓ:

1983.

PRESIDENT:

JOAQUÍN SÁNCHEZ AMORÓS.

PAVELLÓ:

CIUTAT DE CASTELLÓ.

EQUIPACIÓ:

BLAVA.

PRIMER EQUIP:

SEGONA DIVISIÓ.