Torna la passió de LaLiga Genuine! L’equip EDI del Villarreal CF (Escola de Discapacitats Intelectuals) s’ha desplaçat fins a Sevilla per a disputar aquest cap de setmana la segona fase de la competició més integradora de responsabilitat social, pionera a tot el món, que va viure a Tarragona la seua jornada inaugural.

La segona fase del torneig se celebra a la capital andalusa, amb el Real Betis i el Sevilla FC com amfitrions de luxe. En aquest cas, el Submarí es desplaçarà fins a les instal·lacions esportives del conjunt verdiblanc per a enfrentar-se hui a l’UD Las Palmas (12.00 hores) i al RC Deportivo de la Coruña (19.00 hores). Conclourà la seua participació en aquesta competició jugant davant el CA Osasuna demà des de les 11.00 hores.

Per afrontar aquest nou i il·lusionant desafiament a la ciutat de Sevilla el conjunt groguet, dirigit per Sergi Campos, Natalia Miró, Sonia Alcón i Ana Roig, acudirà a la cita amb la següent convocatòria: Víctor Boulouden, Javier Ruiz, Nerea Gil, Abraham Martínez, Eduardo Hernández, Eric Villegas, Oriol Mezquita, Juan Ramón Lara, Sergio Rodríguez, Mireia Rodríguez, Daniel Ortiz, Víctor Parraga, Eduardo-Gabriel Stanciu,Miguel Ángel Archela, José Manuel Vicent i Iván Mengual.

Juntament amb el representant del Villarreal CF, en aquesta segona fase de LaLiga Genuine a Sevilla participaran els següents equips: CD Tenerife, Fundación Málaga CF, Real Betis, RCD Mallorca, Fundación Club Atlético de Madrid, UD Almería, Real Oviedo, Fundación Albacete, Deportivo Alavés, SD EibarFundazioa, Córdoba CF, Fundación Futbol Base Reus, Real Sporting de Gijón, CA Osasuna, UD Las Palmas, RC Deportivo de la Coruña i Granada CF.

La resta dels conjunts participants a LaLiga Genuine ja es van desplaçar fins la ciutat andalusa a principis d’aquest mes de febrer per a disputar la segona fase, acollida per l’altre equip de la ciutat, el Sevilla FC.

Les següents fases del torneig tindran protagonisme en altres quatre punts de la geografía española: la tercera fase es disputarà a Les Palmes de Gran Canària (del 27 al 29 de març) i a Gijón (del 24 al 26 d’abril) i la darrera fase tindrà lloc a Bilbao (del 5 al 7 de juny).

REGLAMENT / Aquesta competició de futbol es juga en la modalitat de futbol-8, en partits de quatre parts de deu minuts cadascuna. No obstant, en LaLiga Genuine no només sumen els resultats esportius, sinó també les actituds positives d’esportivitat que es mostren durant els partits que es disputen.

Per això els equips que hi participen tindran en cada jornada una sèrie de punts que premiaran el comportament i accions d’esportivitat i joc net de jugadors, entrenadors i aficions.