El CD Castellón ha completat una gran campanya en l’àmbit del seu futbol base, una lluentor que no deixa de ser menys important encara que la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana donara per finalitzada la temporada esportiva 2019/2020 d’àmbit territorial a data 14 de març, moment en el qual es va decretar l’estat d’alarma a Espanya, establint l’ordre de la competició amb els resultats de la classificació que estaven fixats en l’última jornada disputada. D’aquesta manera, els juvenils A i B, cadet B i aleví B del CD Castellón, al costat de l’aleví E i el benjamí B del CFP Castalia, han resultat campions en les seues respectives categories.

En referència als ascensos de categoria que es produeixen en Futbol 11, la Federació estableix que es produïsquen els fixats mitjançant les circulars de competició de futbol per a aquells equips que ascendien de manera directa. De tal forma, el juvenil A aconsegueix pujar a Divisió d’Honor; el juvenil B, a Lliga Nacional; el cadet B, a Preferent; i el cadet B del Castalia, a Primera Regional cadet.

A més, altre equip de la cantera albinegra, l’Amateur del CD Castelló, finalment disputarà la promoció d’ascens a Tercera Divisió amb Benicaró y Burriana, pendents de data i de les disposicions del Ministeri de Sanitat sobre aquest tema. Tots dos equips competiran, segons assenyala la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, mitjançant format exprés i sempre que l’autoritat sanitària competent ho permeta i es complisquen els protocols sanitaris per a poder desenvolupar la pràctica esportiva, tal com ha establit la Federació Espanyola de Futbol en les categories d’àmbit nacional.

Amb aquestes resolucions, la cantera albinegra ha completat una excel·lent temporada i fa un salt qualitatiu en la formació i progressió de les joves promeses albinegres.