L’any esportiu 2017 amb el relacionat amb la pilota valenciana arribarà a la seua fi aquest cap de setmana vinent. De fet, els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat de raspall visitaran demà, dissabte 23 de desembre, la localitat de Borriol. Una població on es disputarà la 2ª jornada de competició de la província de Castelló.

En aquesta ocasió, jugaran els equips de les categories benjamins, alevins infantils i cadets. Quasi 30 formacions de les escoles provincials de Borriana, Borriol, Castelló, Vila-real, Onda i Almassora, les quals tancaran la temporada oficial.

A Borriol, l’activitat s’iniciará a las 9.00 del matí i romandrà fins a las 18.00 hores de la vesprada.

castelló va vibrar / El cap de setmana passat es va realitzar la 1ª jornada de competició en el centre de Castelló, al carrer Gràcia i adjacents, amb èxit de participació amb 80 xiquets i xiquetes.

Aquest acte es va sumar a la celebració del 30 aniversari del Club Pilotari Castelló, organitzador de la 1ª jornada. Una entidad que, amb la col·laboració del Patronat d’Esports i el recolzament de la Federació de Pilota Valenciana, va destacar per part del seu secretari, Lluís Ramos, «l’ambient cordial que es va viure a ple centre de Castelló, una de les virtuts que caracteritza aquesta trobada i que es propi del nostre esport autòcton».