Quatre combinats de futbol 8 de la #CanteraGrogueta s’han proclamat campions en els tornejos de Setmana Santa que, any rere any, organitzen diferents clubs o empreses de la província de Castelló i de la resta d’Espanya.

Entre els vencedors dels seus compromisos, destaca el triomf de l’Aleví A a la Santa Ponça Cup de Mallorca, on va guanyar a tot un Manchester City a la final (3-1). Durant la competició, també va guanyar a altres equips de renom com el Real Betis.

Però, sense dubte, els jugadors més xicotets de l’entitat grogueta van ser els que més èxits van acumular en les seues respectives competicions. El trofeu de la Yellow Cup Easter es va quedar a casa gràcies a la victòria del Prebenjamí C davant l’equip eivissenc SD Portmany a la final (3-2), combinat al que ja havia superat en la fase de grups.

A més, el Prebenjamí D va conquerir un altre dels tornejos organitzats a la localitat de la Plana Baixa, el V Ciutat de Vila-real, superant en la final l’Andiamo (3-0), l’equip amfitrió. En aquesta competició, l’Aleví F i el Benjamí F van caure a la final, tots dos per idèntic resultat (1-3), mentre que el Prebenjamí F va aconseguir un meritori tercer lloc davant el Burriana FB (1-0).

Per la seua banda, el Prebenjamí B es va fer amb el XIII Torneo Biensa CF després de guanyar la final contra el Biensa CF (6-1). Altres de les participacions més destacades les van protagonitzar l’Aleví B, que va perdre la final de la Yellow Cup contra el Sevilla FC (1-2), el Benjamí B, que va ser tercer en la Íscar Cup de Tordesillas (Valladolid) després de vèncer en penals al Celta de Vigo (0-0), i el Prebenjamí A, que va ser eliminat pel FC Barcelona en els quarts de final del Torneo Fundación Soliss d’Illescas (Toledo).

Així doncs, la Setmana Santa ha portat grans alegries pel futbol base groguet, que també ha aconseguit títols a nivell internacional en la modalitat de Futbol 11 en els últims dies, confirmant que el model de pedrera continua creixent i formant a jugadors de totes les edats.