El Trofeu Villarreal CF va coronar als seus campions després d’una emocionant final celebrada en el Trinquet de Vila-real. En aquesta partida, el trio format per Marc, Nacho i Bueno es va imposar a Genovés II, Raúl i Tomàs per un marcador de 60-35. Després d’aquest important triomf, els guanyadors del torneig groguet disputaran la final del Trofeu Jo Sóc davant els guanyadors del Trofeu Levante UD-110 aniversari.

El Trinquet de Vila-real també va acollir la partida pel tercer i quart lloc de la mateixa competició, que va enfrontar als trios que van caure en la ronda de semifinals. Els pilotaris Puchol II, Héctor i Héctor II van doblegar a J. Salvador, Javi i Álvaro per un marcador 60-35.

El títol del Trofeu Jo Sóc, que mesurarà als campions groguets davant els vencedors granotes es decidirà a anada i volta. Primer es jugarà en el Trinquet de Vila-real aquest cap de setmana, del 6 al 8 de desembre, mentre que la volta està programada per al dissabte 14 de desembre en el Trinquet de Pelayo.

El campió serà l’equip que guanye totes dues partides i, en cas d’empat a victòries, independentment del resultat es jugaria una pròrroga al millor de tres jocs en una partida que tindria lloc el dia 14 de desembre en el trinquet valencià.