El pilotari d’Atzeneta del Maestrat Miguel va conquistar, al frontó d’Almussafes, el seu primer campionat en la modalitat de frontó, al superar amb contundència en la gran final de la segona categoria entre setmana del XXX Campionat Individual de Frontó-Trofeu President de la Generalitat Valenciana a Voro de Foios, pel resultat de 41 per 27.

El representant castellonenc va disputar una final molt seriosa i es va mostrar molt efectiu durant tot l’enfrontament, a excepció dels compassos inicials, els quals van ser de tanteig entre els dos finalistes i per acabar de preparar-se per a la gran lluita que es va viure posteriorment.

Una vegada superat aquest primer tram i engrassada la maquinaria el d’Atzeneta va aconseguir posar-se per davant en l’electrònic (13-12), i a partir d’aquest moment ja no el va cedir en cap moment i es va convertir en el dominador absolut de la gran final, aconseguint un ampli avantatge (24-16) que va estar basat en un gran esforç físic i de coratge per defendre’s dels constants atacs del seu contrincant.

A més a més, va saber dur el tempo de la partida i va aprofitar els errors del contrari per seguir anotant-se punts al seu caseller que li van permetre certificar la victòria i el campionat per un solvent 41 per 27.

Amb aquesta victòria, Miguel ha ficat la guinda a un campionat perfecte en el qual únicament ha sumat una derrota, concretament en la segona jornada de la fase de grups, de la que posteriorment es va refer per quedar primer de grup.

Una vegada en semifinals va superar l’eliminatòria per sendes ajustades victòries front a Ricardo de Meliana, 41-36 en l’anada i 41-35 en la tornada.

ascendeix a Primera / Dos duels que el van permetre afrontar amb major confiança en el seu joc la final, en la que es va coronar per mèrits propis com a campió de la segona categoria, fet que el permetre ascendir la pròxima temporada a primera.