Bona actuació del Taekwondo Benicàssim a l’Europeu de Rímini (Itàlia), disputat la primera setmana d’abril, on van aconseguir un bronze en combat per equips després d’eliminar a la República Checa, tota una potència del Taequondo Itf. Després van caure davant Ucrania, una altra potència, però fent un gran paper i amb molta dignitat.

L’esportiste més destacat de l’equip de Benicàssim va ser Carlos Flores, que va guanyar el bronze. Per la seua banda, Nerea Nasarre, amb només 13 anys i en la seua primera experiència en una competició com aquesta, va arribar fins a octaus, demostrant que té un gran futur, com un altre dels joves esportistes del club de Benicàssim, Ian Benavides.

Per últim, Emilio Psida ho va donar tot, però va notar la seua manca d’experiència davant el representant de Rusia, que va ser primera en el medaller.

A més, Fernando Zabini, com a instructor, va obtindre l’or a la final en combat contra Escòcia.

Els de Benicàssim van contribuir també al novè lloc de la selecció espanyola, que va entrar així en el top-ten. Ara, a esperar el Mundial de Bulgaria que es disputará el proper agost, i en el mes de novembre, el selectiu.