+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

campanya

Almassora diu ‘No em toques el Whatsapp’

 

09/01/2018

El departament d’Igualtat de l’Ajuntament d’Almassora ha difós entre l’alumnat de 2n d’ESO del municipi el missatge de la campanya No em toques el Whatsapp. La meua vida la controle jo, a través de la qual la Xarxa Valenciana d’Agents d’Igualtat pretén que la joventut aprenga a detectar les manifestacions i actes masclistes en el vessant derivat de les noves tecnologies. En total, uns 200 alumnes van assistir a les xarrades, impartides durant les sessions de tutoria dels IES Álvaro Falomir i Vila-roja.

Així doncs, l’Institut Valencià de les Dones ha proporcionat part dels materials vinculats a aquesta campanya informativa. L’agent municipal d’igualtat va completar les sessions amb propostes i dinàmiques de grup que han permès als adolescents generar un canvi d’actitud i treballar les relacions sanes, a més de desmuntar estereotips en les relacions afectives i sexuals.

La regidora de l’àrea, Susanna Nicolau, va recordar que «cada vegada s’inicien abans els patrons de conducta que poden derivar en situacions de violència de gènere».