L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha iniciat el programa d’activitats amb motiu del 30 aniversari de Carnet Jove en la Comunitat Valenciana amb quatre grans concerts a Potries, Alacant, Castelló i València durant febrer.

«Aquest 30 aniversari de Carnet Jove és una ocasió per a agrair a més de 241.000 joves i 1.700 entitats que aposten per la credencial jove europea en la Comunitat Valenciana», ha indicat el director general de l’IVAJ, Jesús Martí. Al llarg de 2019, l’IVAJ desenvoluparà diverses activitats culturals perquè els 30 anys de Carnet Jove es convertisquen en un ventall d’avantatges per a la població jove.

L’actuació a Castelló tindrà lloc el 22 de febrer a la Sala Opal de la capital de la Plana, amb els grups Tremenda Gossada, Buhos, La Sra. Tomasa i Perifèria Nord. Les persones titulars de Carnet Jove podran gaudir del 50% de descompte en les entrades de cada concert (10 euros, PVP; 5 euros, amb Carnet Jove). Les entrades es poden obtindre en la web de l’IVAJ.

Per a celebrar aquest aniversari, a partir de febrer es programaran una sèrie d’accions, com la nova imatge de Carnet Jove que, a escala europea, es presenta sota el lema Do habite, Be habite. També s’organitzaran activitats culturals i promocions especials per a la joventut.

Actualment, més de 241.000 joves disposen del Carnet Jove de la Generalitat i 1.693 empreses i entitats ofereixen avantatges que es poden localitzar en la web de l’IVAJ.