El territori valencià és l’autonomia amb més projectes educatius KA1 del sector d’Educació Escolar seleccionats en la convocatòria Erasmus+ 2018 de la Comissió Europea. Al llarg de les últimes tres convocatòries ha augmentat el nombre de centres valencians beneficiaris d’aquests projectes i a la província de Castelló ja són 7.

Segons el conseller Vicent Marzà, «si l’any passat ocupàvem la segona posició, enguany ja som líders. Ocupem la primera posició a escala estatal de projectes d’Educació Escolar subvencionats per Erasmus+ 2018».

En l’àmbit d’Educació Escolar (KA101) han passat de 62 projectes en 2017 a 92 projectes en 2018, amb un increment de més del 20%. Una xifra que suposa que per primera vegada, la Comunitat és primera en nombre de projectes.

Erasmus+ 2014-2020 és el programa per a l’educació i la joventut. El plá comprén Educació Escolar (Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat i Educació Especial); Formació Professional (FP bàsica i FP grau mitjà); Educació Superior (FP grau superior i estudis universitaris) i Formació de les Persones Adultes (formació d’adults i escoles d’idiomes).