La Facultat de Filologia de València acollirà, el pròxim 1 de febrer, la sisena edició de la Jornada Internacional d’Educació Infantil titulada en aquesta ocasió Juguem? Una educació infantil per al segle XXI. Una trobada en la qual el grup Xucurruc d’Educació Infantil presentarà el seu treball, premiat per la Fundació Campus d’Ontinyent amb el premi Balarma en l’any 2016.

La jornada servirà, al mateix temps, per a reflexionar sobre com enfocar l’Educació Infantil tenInt en compte quatre eixos: el cos (plataforma on aterren tots els aprenentatges); les emocions (tot allò que ens fa moure); les relacions (com a part de l’experiència humana de comunicació); i el context (entorn que determina allò que aprendrem).

Un dels actes destacats serà la conferència de André Stern, luthier, conferenciant, escriptor, periodista i director teatral (prevista a les 12.00 hores), qui parlarà sobre la importància del joc en la infància a través de la seua experiència personal. La programació començarà a les 9.30 hores amb els parlaments de les autoritats convidades, que donaran pas a la presentació del II Premi Balarma Una educació infantil per al segle XXI. La clausura de la jornada es realitzarà a les 14.00 hores i finalitzarà amb una reflexió sobre el futur de l’educació dels més petits.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web https://congresos.adeituv.es i el termini per a poder fer-lo acaba el proper dilluns.