Gezelligheid és una paraula que usen els holandesos per a indicar una deliciosa sensació de calidesa i familiaritat que fa que ens sentim protegits i satisfets. Aquesta paraula la solen usar per a expressar moments singulars d’intimitat amb familiars i amics, encara que també poden experimentar aquesta bonica sensació en qualsevol lloc on els facen sentir-se com a casa.

Amb l’arribada de la covid-19 i el confinament a casa ens hem vist obligats tant els docents, com l’alumnat i les seues famílies a eixir de la nostra zona de confort. Eixir d’aquesta zona porta amb sí pors, temors, tristesa… però també porta amb sí força i esperança per a poder eixir d’aquesta dura situació i aprendre d’ella.

En aquesta nova manera d’educar, us desitge a tots els mestres i mestres que ompligueu les vostres aules on line de Gezelligheid i que les convertiu en aqueixos llocs màgics els quals ens agrada recordar i tornar amb il·lusió cada dia.

Desitge que totes les aules virtuals s’òmpliguen de sorpreses i que aquestes duren tot el temps de confinament perquè els nostres xiquets i xiquetes no perden mai la il·lusió i la motivació per aprendre.

Desitge que s’òmpliguen de riures per a compartir la nostra alegria i les nostres ganes per viure, i encara que arribaran moments tristos, poder ensenyar-los a eixir d’ells. Que s’òmpliguen de detalls bonics per a cuidar i cuidar-nos, detalls senzills i alhora grans que ens recorden el meravellós que és estimar i ser esti-mats. Un bon dia, una abraçada virtual, un que bonic és el treball que m’has manat.

Que s’òmpliguen de respecte, respecte a la diferència, respecte a cadascun dels nostres alumnes, respecte a les famílies, respecte al nostre planeta i respecte a la vida.

Que s’òmpliguen de passió per aprendre i de passió per ensenyar. Desitge que aquest covid-19 estiga ple de sentiments Gezelligheid i que quan aquests xiquets i xiquetes recorden les seues escoles i també les aules virtuals les recorden amb un bonic somriure en els seus rostres i en les seues ànimes.