El passat 13 d’octubre, el departament d’Educació Física de l’IES Ramón Cid de Benicarló va programar una sortida amb l’alumnat de 2n i 3r de l’ESO a la Via Verda de la Terra Alta i el Baix Ebre. El grup es va desplaçar a la comarca del Matarranya, Terol, i va iniciar el recorregut, de 32 quilòmetres, des de la localitat de Horta de Sant Joan, finalitzant a la població de Xerta.

Els participants van gaudir de la monumentalitat de Lo Parot, una de les oliveres mil·lenàries que es van apropar a visitar. Durant el trajecte van passar per diferents poblacions com Bot, Prat de Compte, Pinell de Brai, Benifallet i Xerta, sempre acompanyats pel riu Canaletes.

De camí, van fer una altra parada per tal de visitar el Santuari de la Fontcalda, on van poder gaudir de les seves aigües tèbies i termals, que ixen de la font natural.

Un total de 29 alumnes van participar a l’activitat. Tots plegats, alumnes i professors, van gaudir d’un esplèndid dia fent esport i coneixent una zona veïna amb una gran riquesa paisatgística i històrica. Tot l’alumnat va valorar molt positivament aquesta eixida.