L’Ajuntament de Castelló celebrarà una festa intercultural per a xiquets i xiquetes dissabte que ve, 28 d’octubre, en la plaça Huerto Sogueros, en la qual espera superar la participació del mig miler de persones de l’edició anterior, va informar el regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López.

L’edil va assenyalar que aquest esdeveniment «es convoca amb l’objectiu d’afavorir les relacions interculturals entre tots els que vivim a Castelló, potenciar la participació ciutadana i la interrelació del teixit associatiu».

La festa, que se celebrarà de 17.00 a 21.00 hores, s’emmarca dins del II Pla Castelló Ciutat Intercultural. López va afirmar que «es tracta d’una activitat que permet compartir l’espai públic dirigint-se especialment al públic familiar amb la finalitat que es reforcen les relacions entre la ciutadania».

El Negociat de Convivència Social Intercultural impulsa aquesta celebració que pretén convertir la cèntrica plaça Huerto Sogueros en un espai de diversitat cultural, de convivència ciutadana i de relació entre associacions de diferents àmbits.

López convida a «la ciutadania a sumar-se a aquesta festa intercultural dels xiquets i les xiquetes per a reforçar el paper de la ciutadania en l’avanç cap a una ciutat més oberta i plural». Durant la festa hi haurà actuació de pallassos, balls, gran varietat de tallers interculturals, repartiment de globus, caramels, berenar i moltes activitats més.