El grup municipal Canviem entre tots l’Alcora, al qual represente, comença la legislatura amb un mandat expresse de l’Assemblea en què votaríem el candidat de progres proposat per Compromís i PSPV, Víctor Garcia, per a evitar qualsevol sorpresa d’última hora i l’edil expulsat de Ciutadans acabarà donant l’alcaldia al PP.

Canviem entre tots, no sent força política decisòria ni decisiva, si es convertix d’alguna manera en garant perquè este govern municipal de majoria progressista duga a terme polítiques reals de transparència, així com polítiques socials i d’ajuda a la creació d’ocupació. És a dir, mon interès i treball al capdavant de la càrrec de portaveu de Canviem… és que es vagen complint, per part del govern municipal aquelles polítiques dirigides als veí i veïnes de l’Alcora que pitjor ho estan passant pels efectes de la crisi, família amb recursos escassos, que necessiten ajudes per a l’educació dels seus fills, lluita contra la pobresa energètica o en el pitjor dels casos evitar talls de llum o aigua. Ajudes a parats de llarga duració o persones fadrines en risc d’exclusió social.

Com a mostra de tot això la meua posició ha sigut afirmativa a quantes actuacions en aquest sentit hagen vingut de l’actual equip de govern municipal, i inclusivament de l’oposició, en coherència amb les meues idees de defensa dels més dèbils de la nostra societat i que tan injustament han sigut tractats per governs del PP i com a sotmetiment al mandat de l’assemblea de Canviem entre tots que va decidir eixa aposta directa pel candidat de progrés i les forces polítiques que ho recolzen.

*Portaveu de Canviem entre tots l’Alcora