En la propera legislatura hem de tenir una representació més nombrosa al Senat i que siga representativa del valencianisme de Castelló. L’objectiu és poder reclamar un finançament just, la millora de les infraestructures i la recuperació del nostre dret civil. Però també fer palés que les nostres prioritats són les persones, lluitar per recuperar els drets dels treballadors, de les PIMES, de la gent del món rural i de tots aquells que sostenen el teixit de la nostra societat.

El 26 de juny començarem el camí cap a la descentralització definitiva de l’Estat, transformant-lo en un territori plurinacional. Temps de reformar la Constitució perquè quede clar que les nacionalitats tenen dret a escollir lliurement el seu futur, que tenen dret a decidir.

En les eleccions del proper 26 de juny, les valencianes i els valencians hem de derrotar al PP. Hem de deixar de sentir vergonya de ser un territori on després de tot el que ens han fet (malbaratament, corrupció, etc) encara puguen dir que són la força més votada al País Valencià. Tenim l’oportunitat de canviar el Senat per convertir-lo en una cambra on tots els pobles de l’Estat, començant pel valencià, tinguem veu i vot. Per defensar la nostra terra i la nostra gent. I per fer-ho sempre A la Valenciana.

Hem de donar-li un tomb al Senat i convertir-lo en la veritable cambra de representació territorial, Per tot això: vota A la Valenciana. H

*Núm. 1 de la llista al Senat per Castelló d’A la Valenciana