L’IES Jaume I de Borriana ja ha fet publica la seua revista, producte final del projecte Impacte què forma part del currículum de les xiquetes i els xiquets de 1r d’ESO BA. Aquest projecte multidisciplinar es va iniciar presencialment i ha acabat on line, ja que la revista es pot veure en la plataforma digital, tal i com fan public en el Facebook del centre educatiu.

Aquesta edició especial pel confinament ha sigut tota una aventura, tal i com assenyalen els i les responsables de la iniciativa. En la publicació destaquen que normalment l’alumnat escaneja, maqueta, fa el sumari, organitza un acte de presentació, fan de presentadors, acomodadors o ajuden al públic a avaluar els resultats del seus experiments, però aquetsa vegada han perdut en col·laboració, oralitat i espontaneïtat davant del públic.

En canvi, el professorat de l’IES Jaume I és molt positiu i malgrat que no han pogut veure els ulls brillants i les cares de satisfacció de les xiquetes i els xiquets, no neguen que la competència digital de tots ha millorat substancialment.