NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO SAN LORENZO DE CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1987.

PRESIDENT:

LUIS SOLERA.

TERRENY DE JOC:

PARC MÈRIDA.

EQUIPACIÓ:

BLANCA I BLAVA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA REGIONAL. GRUP I.

El CD San Lorenzo viu una nova temporada futbolística amb la gran novetat del seu acord de col·laboració amb el Levante UD, la qual cosa els ha permés donar un salt qualitatiu en la formació dels seus jugadors amb millores com reunions de metodologia.

L’altra novetat arriba en el futbol femení, on el club continua en el bon camí per a crear una gran escola de futbol on les xiquetes de qualsevol edat puguen jugar i tindre un àmbit en el qual créixer esportivament sense haver de canviar de club de manera constant. En aquesta línia, aquesta temporada s’ha creat un equip benjamí només format per xiquetes, el qual per primera vegada a la ciutat de Castelló competeix en la lliga masculina. Des del club apunten que «l’experiència està sent molt positiva, ja hem guanyat un partit i hem competit molts d’altres. L’esforç d’aquest equip és immillorable».

El club té enguany 15 equips, entre els quals destaca l’infantil A, líder del seu grup en Segona Regional, la qual cosa li donaria l’ascens directe a Primera. Una opció molt real, amb tres equips separats només per un punt.

torneig / El San Lorenzo té previst fer un desplaçament en Setmana Santa per a jugar la Mare Nostrum Cup amb cinc equips, una experiència enriquidora per a la convivència i el creixement personal i esportiu dels jugadors. A més, a l’estiu organitzaran un campus de futbol durant la primera quinzena de juliol, el qual volen començar enguany a finals de juny per ajudar a conciliar la vida laboral de les famílies.

La filosofia del club busca donar continuitat a tots els jugadors i jugadores del San Lorenzo, fent-los créixer, alhora que el mateix club creix amb ells.