El camp de San Fernando de Borriana es converteix aquest cap de setmana en el millor lloc per a gaudir del joc de les futures estreles de la Lliga de Primera Divisió espanyola. El XII Trofeu Internacional de Falles, organitzat de nou pel CD Salesianos, reuneix a 16 equips alevins en tot un referent del futbol base.

En aquesta edició destaca el fet que, juntament amb els clubs locals, Burriana FB i CD Salesianos, tots els clubs que participen són de Primera, a més dels clubs internacionals convidats.

El torneig es va obrir ahir de vesprada amb el partit inaugural, en el qual van fer la treta d’honor les reines falleres major, Judit Pesudo, i infantil, Ana Giménez, juntament amb les bellees del foc, l’alcaldesa, Maria Josep Safont, i el diputat d’Esports, Luis Martínez.

El CD Salesianos va ser el primer a jugar, en un encontre en el qual el seu rival, el Málaga CF, es va mostrar superior i va guanyar 0-7. En la primera jornada també va destacar el triomf del Real Madrid davant el FC Lugano belga per 1-0 amb gol de Marco Cobo.

Hui pel matí finalitzarà la fase de grups i a les 16.30 hores començaran els encreuamens per a decidir el campió. Demà a les 10.50 s’iniciaran les semifinals i a les 12.10 hores es disputarà la gran final pel títol.