Els jugadors de Tenis Drive Academy van disputar diversos tornejos aprofitant les vacances de Nadal. Així, del 26 al 31 de desembre es va disputar el tradicional Trofeu Ciutat de Castelló, amb una gran actuació de tots els alumnes, que jugaven com a locals al CT Castellón. Cal destacar Elena Mollà, que va guanyar la seua companya Maite Bou (6-3 i 6-4), Pablo Archilés que es va imposar al català Jordi García en cadet (6-0, 4-6 i 10-2), i Daniel Notario, finalista en infantil davant el vinarosenc Xavi Calduch, que va guanyar per un doble 6-2.

A principis de gener es va disputar a l’Scude Nules el V Memorial Raúl de Luis, amb nombrosos jugadors de Tenis Drive Academy. D’entre ells Nico Ramírez, finalista absolut davant el borrianenc Pablo Jiménez, que va guanyar (6-2 i 6-3), i Marco Cervantes, que va perdre la final infantil amb Esteban Talavera.

La Ciutat de la Raqueta de Madrid va acollir el primer torneig del Circuit nacional aleví TTK Warriors. Pedro Díez no va superar la prèvia en aleví, mentre que la seua companya Elena Mollà es va imposar en la final d’aleví femení a la primera cap de sèrie, Pilar Galvez (6-3 i 6-2).

A més, en el Rafa Nadal Tour a Barcelona, Martina Medina, amb una lessió, no va superar el primer partit de la fase final aleví.