El pavelló Ciutat de Castelló va viure el darrer dimecres 7 de juny una de les grans festes esportives en aquest tancament de temporada, on els joves esportistes arrepleguen els fruits de l’esforç de tot un any. En aquest cas es va celebrar la tradicional cerimònia de clausura dels XXXVII Jocs Esportius Municipals de Castelló, organitzats pel Consell Valencià de l’Esport i el Patronat d’Esports de Castelló, amb el lliurament de trofeus i medalles a tots els joves que més han destacat en les diverses competicions d’enguany.

Les promeses de l’esport van gaudir amb un acte en el qual van rebre els seus trofeus 57 equips, amb les corresponents 441 medalles dels seus componentes, de les modalitats de bàsquet, handbol, futbol sala i voleibol.

També es van lliurar els trofeus a 46 esportistes individuals d’atletisme (24) i escacs (22), sumant així més de 500 esportistes que van compartir emocions i alegria en aquest final de curs.

L’acte es va iniciar amb la foto de grup de tots els esportistes, per a després continuar amb el lliurament de trofeus, en el qual va participar el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, qui també va dirigir unes paraules als joves premiats. Porcar els va encoratjar a continuar esforçant-se i divertint-se amb l’esport, com a mitjà per a millorar la seua formació.

Els joves van rebre en tot moment els ànims dels seus familiars en un pavelló Ciutat de Castelló que va donar una gran imatge, i així es van succeïr moments d’allò més emotius, mentre tots feien balanç d’aquesta temporada i recordaven els seus millors resultats i actuacions.

Una gran festa per a tancar l’any esportiu. Ara toca descansar, recuperar forçes i pensar en allò que cal millorar per al proper curs, en el que tots tindran una nova oportunitat per a assolir noves fites i superar-se.