Els equips júnior i infantil del Club Tenis Castellón han aconseguit un any més l’objectiu de mantindre’s a la primera divisió del Campionat de la Comunitat Valenciana per equips. Així, la propera temporada tornaran a competir amb els millors clubs regionals a la màxima categoria.

L’equip júnior, després de cedir a Ribarroja en la primera eliminatòria davant un dels millors equips de la categoria, el CT El Collao, va disputar una eliminatòria pel descens davant el CT Dènia, en la qual va guanyar per 5-0, assegurant-se la permanència un any més. Ara jugaran pel cinquè o sisè lloc davant el guanyador de l’eliminatòria entre el Español i el CT Vila-real.

Per la seua banda, l’equip infantil es va enfrontar en primera ronda a l’Español de Tenis de Burjassot i va perdre per un ajustat 3-2. Després va superar l’Scude de Nules en l’eliminatòria pel descens i per últim, aquest darrer cap de setmana es va imposar a l’equip valencià de Peñacañada per 3-1, aconseguint un més que meritori cinquè lloc final.

Aquest febrer comença la competició per equips aleví femení i cadet masculi i femení. Aquests equips eixen com a principals favorits amb moltes opcions de fer un bon torneig davant els millors equips valencians.