NOM DEL CLUB:

HOCKEY CLUB CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1999.

PRESIDENT:

CÉSAR GARCÍA GUÍA.

PAVELLÓ:

GAETÀ HUGUET I GRAPA.

EQUIPACIÓ:

NEGRA, BLANCA I TARONJA.

PRIMER EQUIP:

LLIGA ÈLIT.

L’Hockey Club Castellón està enguany de celebració ja que es compleixen 20 anys de la seua fundació. Un periode en el qual s’ha convertit en tot un referent en aquest esport, guanyant un títul a la Lliga Èlit, la màxima categoria de l’hoquei nacional.

Tot i que quan l’actual directiva va arribar al club fa 15 anys no hi havia equips de base, des de llavors han treballat molt bé fins a aconseguir fites com la de la darrera temporada, en la qual tots els seus equips van pujar al podi dels campionats d’Espanya, una cosa que no havia aconseguit encara cap equip del territori nacional, amb el títuls de l’aleví i l’infantil, el subcampionat del junior i el bronze del juvenil.

Però el que més els ompli d’orgull es la presència d’un bon nombre de jugadors formats a casa a la selecció espanyola, la qual cosa demostra el bon treball fet des de la base. Un bon exemple és Isaac García Edo, que va començar a jugar amb només cinc anys quan encara no hi havia equips de base i hui forma part del planter del primer equip i també entrena equips de base.

objectius / La nova temporada arriba amb molts reptes per als jugadors del juvenil, que van guanyar el títul de campió d’Espanya infantil i molts d’ells competiran també amb el junior i el senior.

Un altre equip que tractarà de repetir els èxits de la darrera temporada és l’infantil, format pels alevins que van ser campions d’Espanya i que tornaran a buscar el primer lloc. Tot i que no serà fàcil, tenen al seu favor que són uns lluitadors.

L’aleví d’enguany està format per un equip amb molt de futur, jugadors que quasi tots debuten en lliga nacional i que tenen el repte d’igualar els seus predecesors amb un campionat lliguer.

Per últim, el benjamí és un equip jove, integrat per jugadors de primer any amb ganes d’aprendre i el futur per davant.

El club ja prepara el sopar de Nadal, el qual serà molt especial pel 20è aniversari, i a l’estiu tornaran a programar el campus que van crear fa 16 anys.