UNA PEL·LÍCULA:

MOULIN ROUGE.

UN LLIBRE:

LA PRINCESA PROMETIDA.

UN MENJAR:

ARRÒS AMB COSTELLA I COL.

UN VIATGE:

PARÍS.

UN SOMNI:

EXPRESSAR-ME AMB LA

RÍTMICA I L’INTERPRETACIÓ.

ANY I LLOC DE NAIXEMENT: 2000 (18 ANYS), CASTELLÓ.

ESTUDIS: CURSA SEGON DE BATXILLERAT A L’IES SOS BAYNAT DE CASTELLÓ.

TRAJECTÒRIA: CAMPIONA PROVINCIAL I AUTONÒMICA DE RÍTMICA 2019. QUARTA EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA BASE INDIVIDUAL JUVENIL 2019 AMB CINTA, AMB LA MATEIXA PUNTUACIÓ QUE LA TERCERA.

La gimnasta castellonenca del Club Gimnàstica Tramuntana del Grau Claudia Pellicer Tichell ha canviat aquesta temporada la competició de conjunts per la individual i no li ha anat gens malament: campiona provincial i autonòmica, i quarta en el Nacional base juvenil, empatada amb la tercera classificada.

—Com vas descobrir la rítmica?

—De menuda vaig probar mil esports: hípica, ballet, natació... Al pavelló on nadava també assajava el Club Gimnàstica Tramuntana i em quedava mirant-les. Vaig decidir provar... i han passat 13 anys.

—Com recordes els teus inicis?

—Sobretot recorde que quan acabava d’entrenar i arribava a casa, continuava assajant al jardí, feia els meus muntatges i donava volteretes pertot arreu.

—Com valores la temporada?

—He debutat en competició individual en nivell base i em feia un poc de respecte perquè sempre he fet conjunts, però he sigut campiona provincial i autonòmica, i quarta en el Campionat d’Espanya.

—Què vas sentir en quedar-te tan a prop del podi?

—Em va fer un poc de ràbia perquè vaig anar tercera tot el temps i la darrera gimnasta en competició va ser la que em va superar, però a l’inici haguera signat ser quarta

—Quins objectius tens ara?

—Estic preparant la Copa d’Espanya per a finals d’any. En el Nacional vam competir amb cinta i ara toca corda, així que he d’entrenar molt perquè no ho porte gens bé.

—Quin aparell prefereixes?

—M’agraden tots, però tinc més facilitat per a l’ar i les maces.

—Què t’ha aportat la rítmica?

—Et dona uns valors que no trobes en altres esports: coordinació, companyerisme, aprens a treballar en equip i a organitzar-te. M’ho ha donat tot i a més al club hem creat una gran família aquests anys.

—Quina gimnasta admires?

—La rusa Alexandra Soldatova. Tot i que hi ha de millors, sempre ha sigut la meua favorita per tot, la seua elegància i elasticitat, i la seua tècnica amb els aparells.