El Club Gimnàstica Tramuntana del Grau de Castelló està brillant en les primeres competicions de la temporada. L’últim exemple d’aquest bon moment va tindre lloc en la Copa Base de conjunts autonòmica, que es va celebrar a Gandia. Les graueres van competir amb tres equips i van aconseguir un campionat i un subcampionat.

El més destacat va ser el conjunt de categoria infantil, que es va proclamar campió de la Comunitat Valenciana amb l’exercici que van desenvolupar Carla, Elena, Gabriela, Lluna, Martina i Paula. Per la seua banda, l’equip juvenil va pujar al segon lloc del podi amb Clara, Claudia, Lucia, María, Paola i Paula. Per últim, el conjunt cadet va ser setè amb Elena, Laia, Laura, Miriam i Nuria.

El Tramuntana també va tindre una gran actuació en la segona fase provincial dels Jocs Esportius de rítmica que va acollir el poliesportiu del Col·legi Lledó. El club del Grau va ser campió provincial en benjamí, aleví i infantil, a més de subcampió cadet.

Per la seua banda, el club amfitrió, el Lledó, es va imposar en cadet i va ser tercer i quart tant en infantil com en aleví. El quadre d’honor el van completar els clubs de Borriana, tercer en cadet; Sant Joan de Moró, segon infantil; i Vila-real, segon aleví.

En individual, victòries per a Lucía Requena (Vila-real) en cadet, Bisila Chabrera (New Aitana) en infantil, Denisa Petre (Pintor Sorolla) en aleví, i Raquel Gascó (Balkan Nules) en benjamí.